Așa cum v-am prezentat în prima parte a materialului nostru, Asociația Salvați Muscelul a luat ființă după ce mai mulți lideri de sindicat de la ARO au încercat într-un mod, doar știut de ei, să salveze orașul și locurile de muncă. Fie că au apelat la multă spermă, la armaghedoane, cei drept au avut curajul să facă ceva și să iasă în față, ținând politicienii lacomi departe, doar în mintea lor, sigur Da.

Cum acest lucru nu le-a ieșit, pentru că anumiți politicieni i-au păcălit în mai multe rânduri că vor pune pe picioare mașina ARO și fosta industrie auto, va reînvia precum pasărea phoenix au renunțat la toate demersurile și și-au văzut liniștiți de bătrânețe. Din păcate mulți dintre ei s-au stins din viață, alții au cochetat cu alte partide și au rămas tot cu pensia de la ARO.

Dar, ce vrem să scoatem în evidență, că toate acestea s-au petrecut sub ochii unui mogul de presă din orașul de la poalele Mateiașului și cum tot timpul a avut cuvintele la el prin redactorii pe care i-a avut angajați la ziarul pe care îl deține de mai bine de două decenii, imediat a croșetat și o afacere în numele celor mulți, precum preoții – în numele Domnului. Va urma….

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *