După modelul Spring, Dacia pregătește noi automobile electrice. Luca de Meo, CEO al grupului Renault, a confirmat că Dacia va prezenta o nouă generație a modelului electric Spring.

 
Echipele de designeri ai Dacia au început deja să lucreze la un nou model electric al mărcii, a dezvăluit designerul Yohann Ori, șeful studioului de design Dacia.
 

„Am început să lucrăm la el, dar știți că orice automobil are nevoie de cinci ani înainte de a ajunge în fața publicului”, a declarat Ori, pentru Profit.

În prezent, Dacia pregătește două lansări importante. Este vorba despre cea de-a treia generație Duster și primul SUV compact al mărcii, Bigster, care vor fi lansate în anul 2023 și 2024. După acestea vor fi lansate noile modele electrice, în contextul în care legislația europeană obligă renunțarea la motoarele cu combustie.

 

Astfel, cel mai probabil, următoarea generație Sandero ar trebui să aibă și propulsie electrică, pe lângă cea diesel sau benzină. De asemenea, actuala generație ar putea să ofere peste aproximativ 3 ani de zile, o motorizare hibrid, mai menționează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *